ایمپلنتر در کاشت مو میکروفیت و کاربرد آن

زیبایی ظاهری یکی از فاکتورهای مهم برای سلامت روان و رضایت از خود است. این روزها بسیاری از افراد با ریزش شدید مو یا کم پشتی آن دست و پنجه نرم می کنند و از وضعیت ظاهری خود ناراضی هستند. پیوند مو طبیعی جایگزین روش های سنتی و ناکارآمد شده و نتایج مثبتی نیز به همراه داشته است. همپای پیشرفت علم و مهندسی پزشکی در مورد روش های کاشت مو طبیعی هم اتفاقات مثبت بسیاری رخ داده است. تحول در شیوه ها و ابزار یکی از این اتفاقات مثبت قابل ذکر است.


ایمپلنتر در کاشت مو به روش میکروفیت را در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم.


کاشت مو میکروفیت چگونه انجام می شود؟

در تکنیک کاشت MicroFIT ، برش و کاشت پیوند یک فرایند ترکیبیست؛ فولیکول های مو استخراج شده، مستقیماً در مناطق گیرنده و بدون برش با استفاده از قلم ایمپلنت (چوی) کاشته می شوند. در این روش پیوند طبیعی مو گرافت ها نسبت به دیگر مدل های عمل زیبایی کاشت مو زمان بسیار کمتری در خارج از بدن باقی می مانند و میزان بقای فولیکول های مو بالاتر است.

کاشت مو


در زمان ایجاد پیوند در ناحیه گیرنده با استفاده از روش میکروفیت خونریزی کمتری وجود دارد. کاهش تروما در حین عمل پیوند منجر به آسیب کمتری در جریان خون در ناحیه کاشته شده می شود. و نکته آخر اینکه بهبودی سریع بعد از عمل کاشت مو مستقیم است که به دلیل نوع جراحی و مواردی که اشاره شد، بیمار می تواند مدت کوتاهی پس از آن به زندگی روزمره خود بازگردد. موهایی هم که در کاشت مو میکروفیت پیوند داده می شوند بعد از مدت زمان کوتاهی رشد خود را آغاز کرده و فرد شاهد بازیابی زیبایی و جذابیت ظاهری خود خواهد بود.


آیا در کاشت مو میکروفیت از ایمپلنتر استفاده خواهد شد؟

باید گفت که امروزه، کاشت مستقیم مو به طور گسترده ای در سراسر جهان استفاده می شود و به عنوان روشی انجام می شود.


که امید و انتظارات بیماران را بعد از این عمل تا حد بسیار زیادی به واقعیت مبدل می کند. با عمل زیبایی MicroFIT یا پیوند مو طبیعی و مستقیم، فولیکول های مو بصورت جداگانه در نواحی پراکنده روی پوست سر قرار می گیرند. هر فولیکول مو در جهت، زاویه و عمق خاصی قرار می گیرد. این روش منحصر به فرد و دارای ظرافت و دقت بالا به لطف ابزارهای استانداری به نام ایمپلنتر امکان پذیر خواهد بود.در واقع، در حین استخراج فولیکول های مو، هر کدام از آنها یک به یک از ناحیه اهدا کننده جدا می شوند و این کار با استفاده از یک وسیله یکبار مصرف ویژه با قطر ۱ میلی متر یا کمتر استخراج می شوند و همانطور که اشاره شد ایمپلنتر نام دارد.


ایمپلنتر نتیجه پیشرفت های فناوری و تکنولوژی در حوزه پزشکی به شمار می رود. به دلیل استفاده از ایمپلنتر در این روش کاشت مو طبیعی، لازم نیست کل ناحیه گیرنده را اصلاح کرده و موها را بتراشیم؛ بنابراین برای افرادی که باید بلافاصله به کار و فعالیت خود برگردند و کاشت مو در خانم ها بسیار مناسب و کاربردی به شمار می رود. همچنین افرادی که از زخم و بخیه در دیگر روش های کاشت مو فراری هستند این ابزار و این شیوه یک انتخاب بسیار مناسب و کمتر تهاجمی خواهد بود.


کاربرد ایمپلنتر در کاشت مو به روش MicroFIT چیست؟

ایمپلنتر یا قلم چوی به شکل یک سوزن توخالی است. فولیکول هایی از محل مناسبی که تحت نظر پزشک و با تشخیص او انتخاب شده اند برداشت شده و پیوند به آرامی در سوزن توخالی قرار می گیرند. بعد از آن طی مدت زمان کوتاهی کاشته شده و پیوند مو طبیعی انجام می پذیرد.

کاشت مو


در واقع ایمپلنتر یا همان سوزن تو خالی با زاویه ۴۰-۴۵ درجه در پوست سر به وسیله جراح تکنسین جراحی وارد می شود و پیوند در عمق و جهت مناسب انجام می پذیرد. با استفاده از  Implanter که قطر ۱ میلی متر یا حتی قطری کمتر از این میان دارد، بدون تشکیل سوراخ یا شکاف کاشت مو در پوست سر انجام می شود. هر فولیکول به طور جداگانه با ایمپلنتر  در ناحیه آسیب دیده قرار می گیرد.


ایمپلنتر در کاشت مو میکروفیت کاربرد های بسیاری دارد؛ در واقع بخش اصلی و اساسی در پیوند مو مستقیم با کمک ایمپلنتر انجام می شود که مورد تأیید مراجع جهانی بوده و به دلیل نوع عملکرد از کارایی بالایی نیز برخوردار است. البته نباید فراموش کرد که این کارایی به خودی خود محقق نمی شود و ایمپلنتر باید در دستان پزشک حاذق یا فرد آموزش دیده باشد تا کارایی مناسب در این زمینه را داشته باشد. بنابراین با آگاهی از کارآمدی کاشت مو میکروفیت و ابزار پیشرفته آن گام بعدی انتخاب بهترین جراح و بهترین کلینیک کاشت مو است.


مراقبت های بعد از کاشت مو MicroFIT

مراقبت از پیوند مو طبیعی خود امری بسیار مهم است زیرا نتایج بهتر و ماندگار را ایجاد می کند. اغلب پزشکان مراقبت های بعد از کاشت مو به روش میکروفیت را در موارد زیر توصیه می کنند:

۱- میزان فعالیت جسمی و ورزش خود را کاهش دهید: اگر یک سبک زندگی فعال دارید و یا کار و ورزش سنگین انجام می دهید. توصیه می شود برای کاهش مقدار عرق بعد از کاشت مو از این سبک تا مدت زمان محدودی فاصله بگیرید زیرا می تواند در بهبود پیوند شما تأثیر بگذارد. تعریق ممکن است به دلیل داشتن زخم های باز در نتیجه درمان، خطر عفونت را افزایش دهد.


۲- بعد از کاشت مو طبیعی بهتر است از پوشیدن کلاه های تنگ خودداری کنید: با دادن امکان تنفس و هواخوری به مو روند بهبودی پس از پیوند مو به صورت چشمگیری افزایش می یابد. کلاه های تنگ به پیوندها فشار آورده و می تواند باعث عرق شود و پوست سر بسیار تحریک پذیر می شود.


۳- نوشیدنی های الکلی را کنار بگذارید: پس از کاشت مو، این یکی نکته از مواردی است که باید در طی دوره ریکاوری از آن اجتناب کرد. نوشیدنی الکل در طی روند بهبودی شما می تواند بر روی خون تأثیر بگذارد و در نتیجه روند بهبودی را طولانی تر کند.

کاشت مو DHI


۴- از لمس کردن ناحیه کاشت مو و قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری کنید: لمس مداوم این ناحیه روند بهبودی را طولانی تر می کند. همچنین همیشه توصیه می شود که پوست سر خود را از تابش مستقیم آفتاب دور نگه دارید تا از طولانی شدن روند بهبودی جلوگیری شود.


۵- شستن موهای خود را تا بهبودی کامل به تعویق بیندازید: انتظار معمول زمان شستشوی مو ۷-۱۰ روز پس از درمان است. زیرا این مدت زمان کافی برای بهبودی پیوند را در اختیار شما قرار می دهد. پس از گذشت این زمان، شما می توانید با موی جدید خود، برنامه معمول شستشوی را از سر بگیرید.


به خاطر بسپارید که بخشی از کاشت مو در گرو استفاده از بهترین روش است و بخش دیگر در گرو گذراندن دوران نقاهت و رعایت توصیه ها و مراقبت های لازم است. ایمپلنتر در کاشت مو میکروفیت را بصورت کامل مورد بررسی قرار دادیم به امید اینکه به سوالات شما عزیزان در این زمینه پاسخ داده باشیم.


مشاوره رایگان مشاوره تخصصی با پزشکان مجموعه : ما با شما تماس میگیریم

نظر خود را در مورد این صفحه وارد نمایید


captcha
021-79958